Verdifull stillhet


Under hektiske dager med mye stress og alle gjøremål virker det som vi mange ganger har mistet kontakten med vår egen visdom og å kunne finne svar inni oss, men vi har fortsatt muligheten hvis vi bare kan gi oss tid og ro.

Av og til under vår tid på jorden møter vi motstand og vanskelige situasjoner som gjør at vi trenger forandringer eller trenger gå mot en ny vei. Ofte vet vi ikke selv hva vi skal gjøre, men søker svar hos noen som kan hjelpe oss på rett spor. Forhåpentligvis finnes denne noen, men å finne denne kan bli vanskelig om personen kanskje ikke har opplevd nettopp det som Du har.

Mange ganger har vi alle svar inni oss, men for at disse skal dukke opp trenger man å gå inn i stillhet. Ved ”å gå inn i stillhet” menes det at man så godt som mulig fjerner alle hverdagslige ting som virker forstyrrende og i stedet søker seg til stillhet og ro.

Meditasjon er en fantastisk måte å bruke som hjelpemiddel for indre arbeid, lik som å bruke tid i fredfylte omgivelser for å finne ro. Vi har selv de svar vi så mange ganger søker etter, vi trenger bare å finne en måte å få kontakt med vårt indre, få tilgang til all denne visdom som vi bærer inni oss.

Søk etter stillhet, vær der en stund og nyt av all den fred og ro Du møter, det leger og gir Deg svar.

Med lys og kjærlighet