Om oss på Englebudskap

Vi har et ønske om å hjelpe og veilede Deg til å finne løsninger på problem og bekymringer, enten det gjelder familie, kjærlighet, relasjoner, barn, helse, bolig, økonomi, arbeid, virksomhet, foretak eller andre vanskeligheter...

Se vår hjelp som rådgiving og veiledning innenfor forskjellige valg Du trenger å ta i Ditt liv. Du kanskje behøver hjelp eller råd. Vi er flinke og har stor erfaring når det gjelder å få kontakt med engler, guider eller åndeligevesen.

Du får en tydelig veiledning på hvordan Dine muligheter ser ut og også hvordan Du kan forandre dem. En samtale med oss er en kombinasjon av kanalisering og medial rådgivning. Iblant kan man trenge hjelp å belyse et problem, tolke en hendelse eller bare få noen nye synvinkler på en situasjon. Medial veiledning inspirerer til et nytt perspektiv på tilværelsen.

Du kanskje står ved en stor forandring i livet, går igjennom en livskrise eller bare er nysgjerrig over Din fremtid. Det kan være store eller små spørsmål som handler om kjærlighet, økonomi, relasjoner, arbeid, livsvei, bli kjent med seg selv, sorg, ensomhet, personlig og åndelig utvikling...

Det samme gjelder Deg som er intressert av tidligere liv og kanskje vil vite hva slags karmisk bånd som påvirker Deg akkurat nå. Iblant kan tidligere liv ha større innvirkning på vårt liv enn vi aner.

Vi håper at Du finner en kjærlighets plass hos oss.

Våre kunder er mange og tilbakevenende.

Velkommen!