Medial veiledning


Vi på ”Englebudskap” har et ønske om å få hjelpe og veilede Deg til å finne løsninger på problem og bekymringer enten det gjelder familie, kjærlighet, økonomi, arbeid, barn, relasjoner eller andre vanskeligheter. Medial veiledning inspirerer til et nytt perspektiv på tilværelsen.

Vi kan hjelpe Deg til å komme i kontakt med Dine guider og engler. Veiledning kan være verdifullt for Deg som ønsker å begi Deg inn på den åndelige veien, men også for å få veiledning ellers i livet. Du får en tydelig veiledning på hvordan Dine muligheter ser ut, også hvordan Du
kan forandre dem.

En samtale med oss er en kombinasjon av kanalisering og medial veiledning. Iblant kan man trenge hjelp å belyse et problem, tolke en hendelse eller bare få noen nye synvinkler på en situasjon.

Det samme gjelder Deg som er intressert av tidligere liv og kanskje vil vite hva slags karmiske bånd som påvirker Deg. Iblant kan tidligere liv ha større innvirkning på vårt liv enn vi aner.

Du kanskje står ved en stor forandring i livet, går igjennom en livskrise eller bare er nysgjerrig over Din fremtid. Det kan være store eller små spørsmål som handler om kjærlighet, økonomi, relasjoner, arbeid, livsvei, bli kjent med seg selv, sorg, ensomhet, personlig og åndelig utvikling...