Engle alter


Har Du lyst til å få kontakt med Din skytsengel/guide?

Har Du kanskje noen spørsmål Du vil stille? Du kanskje vil fortelle om noe som berører Deg eller kanskje be om hjelp, råd eller veiledning? Skulle Du ønske Deg et spesielt sted hvor Du kan tale med Din engel/guide. Vil Du kanskje gjøre en englemeditasjon der?

Alt Du trenger er en liten, rolig plass hvor Du kan være for Deg selv uten å bli forstyrret, et sted som er stille, rolig, privat, koselig og fint. Det kan like gjerne være et sted ute i en hage hvor Du kanskje kan finne Deg et privat lite sted. Hvis Du har knapt med plass hjemme så kanskje Du får ta bruk et tilfeldig sted, en kommode eller en kiste der Du kanskje pleier å oppbevare magiske ting. Der kan Du legge en fin bildevev eller en duk over.

Du trenger ikke mer enn et lite bord eller en overflate hvor Du kan legge over litt vakkert tøy eller annet, hvor Du siden setter ut noen symboliske gjenstander for å vise englene Din respekt og kjærlighet.
Du velger selv hvordan Du vil pynte alteret men det er bra om det reflekterer Din personlighet og kan være et symbol for Ditt forhold til englene og den andre siden. Du kan pynte med krystaller, steiner, blomster, englegjenstander eller annet som Du liker.

Du er Din egen prest/prestinne når Du følger Ditt hjerte og Din indre stemme. I Din kommunikasjon med englene og den andre siden tar Du bruk av de symboler og redskaper som hjelper Deg å bli ett med den guddomlige energien. Det er bra hvis Du har noe som representerer de fire forskjellige elementene på Ditt alter. Jordelement kan for eksempel være noen fine steiner, krystaller, litt jord eller sand, til luft kan Du bruke røkelse eller fjær, til ild elementet kan Du bruke lys og til vann elementet en kanne, et glass eller et beger med vann. Ha gjerne et symbol for det guddomlige på Ditt alter, to lys er vanlig å bruke, Du kanskje også vil ha en eller et par vakre engler stående der. Innfør ulike høytider så kan Du også sette ut forskjellige urter, blomster eller annet som betyr noe for Deg.

Denne plass kan Du komme til når Du vil, for å prate med Din engel/guide og få kontakt.

Du får alltid svar og det kan komme til Deg gjennom en drøm, som en indre stemme, gjennom et symbol eller kanskje via en liten notis Du ser i en avis for eksempel. Svar kommer til oss på forskjellige måter og i blant når vi minst aner det.

Du kanskje vil legge igjen et ønske eller en tanke til Din engel eller åndeverden, skriv gjerne ned på et mindre papir. Lag den vakker og fin, legg ned litt arbeid og kjærlighet og vis englene Din takknemlighet, legg siden dette på Din plass. Du kan også legge igjen små biter av papir hvor Du ber om healing, hjelp, råd eller veiledning.

Snart kommer Du til å føle hvor vidunderlig det blir å komme til dette guddomlige stedet når Du er lei deg, forvirret, Du kanskje vil be en bønn eller få kontakt med Din/Dine engler eller en annen avdøde slektning eller kjær venn.

Dine tanker og ord når alltid frem og Du er aldri alene i denne stund.